Despre noi


Speed Transfer si-a inceput activitatea in anul 2004 oferind servicii de transfer de bani in euro si usd pentru persoane fizice din strainatate in Romania.

Pentru a reusi sa oferim servicii profesioniste, rapide si de incredere si, pentru a rasplati fidelitatea clientilor nostri am extins serviciile de transfer de bani  la sistemul cash-to-cash si am deschis la sfarsitul anului 2004 primele sucursale Speed Transfer in Romania.

La inceputul anului 2005, Speed Transfer a devenit prima companie nonbancara din Romania care ofera servicii de transfer de bani prin sistemul international MoneyGram - primire si trimitere de bani - in Romania prin reteaua proprie si prin reteau de subagenti Speed Transfer. Reteau Speed Transfer este extinsa in intreaga tara avand peste 130 de locatii, proprii si subagenti.

Anul 2006 este anul lansarii de catre Speed Transfer prin reteaua proprie a serviciului de schimb valutar cu numerar pentru persoane fizice, Speed Exchange, astfel venind in intampinarea nevoilor clientilor nostri de a schimba sume de bani in alta moneda la cursuri competitive in intreaga tara.

 

Speed Transfer a investit de-a lungul anilor in calitate, profesionalism si responsabilitate fata de client!

Speed Transfer va ofera servicii financiare, convenabile si usor de utilizat la care fiecare dintre dumneavoastra puteti sa apelati!

 

© 2024 S.C. SpeedTransfer S.R.L.